Наскоро Джорджина Родригес сподели поредица снимки, на които е в небесносин

...
Наскоро Джорджина Родригес сподели поредица снимки, на които е в небесносин
Коментари Харесай

Джорджина Родригес продължава да скандализира Саудитска Арабия

Наскоро Джорджина Родригес сподели поредност фотоси, на които е в лазурен бански от две елементи край басейна и в градината на къща - евентуално домът на двойката в Рияд, Саудитска Арабия. Но като се изключи че си завоюваха над милион лайкове единствено в първия час, те се снабдиха и с много ядосани мнения. Много от тях идваха от поданици на Рияд, които не утвърждават сходни разголени фотоси.
 Джорджина Родригес по бански - прекомерно секси и разголена за мюсюлманите
Джорджина Родригес по бански - прекомерно секси и разголена за мюсюлманите

Оправдано или не

И по всичко проличава, че Джорджина Родригес няма желание да стопира със скандализирането на арабския свят. Тя показа видео от своя " първи туъркинг клас ", от който се вижда, че се учи от най-хубавите. Родената в Аржентина испанка получава частен майсторски клас от интернационалния преподавател по туъркинг Джак Гомес.

Джорджина, облечена в панталони за джогинг и състезателен сутиен, пусна буйните танци на стори в своя Instagram. Клипчето обаче беше публикувано с шеметна скорост из обществените мрежи. Отново се намериха доста критици, които да оплюят танцувалните качества на половинката на Роналдо. 

Някои показаха възмущението си, че не са виждали по-нескопосан опит за туърк от този на Джорджина, до момента в който други написаха, че Джак Гомес просто си губи времето с нея. Лично на нас ни стана любопитно за какво тъкмо туърк е избрала обичаната на Роналдо. 

В момента моделът живее в Саудитска Арабия, където сътрудникът й Кристиано Роналдо играе за Ал-Насър. Наскоро тя беше принудена да отхвърли, че двойката има проблеми в връзките си.

Джорджина показа своя фотография с някогашната звезда на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед в Instagram. На фрагмента Роналдо и Джорджина се целуват, до момента в който се любуват на коктейли, а тя озаглави обявата " Наздраве за любовта ".
 Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо - на крачка от раздялата или не напълно
На път ли са да се разделят Джорджина и Роналдо

Категоричната позиция на половинката на футболиста

Действията ѝ идват, след като португалските медии допуснаха, че на 38-годишната футболна суперзвезда му е " писнало " от партньорката му. Твърди се, че двойката е била видяна да влиза в развълнуван спор на обществено място, до момента в който се качва на частния си аероплан.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР